Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

kolaz-e τους...


kolaz-e τους...


Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα αν ακούς αυτό για 2 λόγους:

1) γιατί είναι τέλεια η συγκεκριμένη version του πασίγνωστου πλέον "wake me up"!

2) γιατί το official videoclip του κομματιού το video clip ακολουθεί την ιστορία μιας μεξικάνας μητέρας που μεταναστεύει με το μωρό της στην Αμερική προκειμένου να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη, αλλά πολύ γρήγορα θα απελαθεί! Το video κλείνει αναφέροντας πως οι περισσότεροι ηθοποιοί σε αυτό έχουν ζήσει στην πραγματικότητα την ίδια την ιστορία! Περνάει και το μηνυματάκι του δηλαδή!




Σήμερα θα σας μιλήσω για το kolaz-e! Το μωρό το δικό μου και της εμφανιζόμενης από κάτω:



δείχνω πλάτη για να φανεί η κορμοστασιά της! Εδώ φωτογραφίζει (ή φωτογραφίζεται δεν θα μάθουμε ποτέ!) τα εκθέματα από το Vintage Festival στο Mc Arthur Glen bonus η παρακάτω φωτογραφία:




Στο θέμα μας λοιπόν, το kolaz-e λοιπόν στόχο έχει να είναι ένα ηλεκτρονικό κολαζ που να κολάζει..... Αν έπιασες το συνειρμό τότε είσαι φίλος μας... Διαφορετικά πρέπει να κάνεις λιγάκιιιιι υπομονή...

Αυτό το κολάζ λοιπόν θέλουμε να είναι γεμάτο στυλ, ομορφιά, εμπειρίες και "περίεργα"..... Θα σταθώ στο πρώτο και στο τελευταίο. Το τελευταίο θα το αναλάβει το "άλλο μισό" του kolaz-e με τη στήλη kolaz-e τους , είναι ειδικότητά της άλλωστε!

Όσο αφορά το πρώτο δηλαδή το στυλ... πρέπει να μπείς εδώ: https://www.facebook.com/benicoled 
Γιατί αυτό το ταλέντο της Νικόλ δεν είναι για να μένει μυστικό.... Πάρε και εδώ μια μικρή γεύση απο τα "Nicoled": 




Να 'μαι κ εγώ:



Αυτά για σήμερα. Επιστρέφω με post εκτός Αθηνών....

xoxo
mariatha

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου