Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

This is a Man's World... (The Style Edition)

Αυτό το post διαβάζεται καλύτερα αν ακούς αυτό:



Έχουν γραφτεί τόσα για το γυναικείο στιλ, για τις γυναικείες εμφανίσεις, για τα γυναικεία αξεσουάρ. Κανένας (σχεδόν) όμως λόγος για το αντρικό στιλ, είναι ένα θέμα ταμπού ή πραγματικά δεν ενδιαφέρει το στιλ ή το ντύσιμο τους άνδρες; 

Προσωπικά, πιστεύω ότι ένα 80% σπάνια θα σπαταλήσει πάνω από μερικά λεπτά στο να σκεφτεί τι θα φορέσει, αλλά πραγματικά δεν έχω συναντήσει κάποιον που να μην εκτιμά μια γυναικεία γνώμη σε στιλιστικά θέματα! Για την ακρίβεια, δεν έχω δει ποτέ κάποιον άνδρα να είναι 100% σίγουρος ότι το μπλέ ταιριάζει με το μπεζ αν δεν του το έχουν διαβεβαιώσει η μάνα του, η αδερφή του, η κοπέλα του και η κολλητή του.



Γενικά, για έναν άνδρα το τι θα ψωνίσει, πόσα θα χαλάσει και σε πόσο χρόνο είναι καθαρά θέμα πωλήτριας! Εξαρτάται, από το πόσο θα ασχοληθεί μαζί του, πόσο θα του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και σίγουρα από το πόσο όμορφη, γλυκιά και γυμνασμένη θα είναι…(μετά οι γυναίκες είναι τα θύματα του shopping…) Γι’αυτό είναι και λίγα τα αγόρια που αγαπούν τα μαγαζιά τύπου Ζara και οι άνδρες δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με το online shopping. 

To mariathasecret.blogspot.com θέλοντας να βοηθήσει σε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο, παρουσιάζει τα μυστικά 5 στιλάτων αγοριών.

Θα ξεκινήσω από από το μικρότερο αγόρι της παρέας, που προτίμησε για το βράδυ της Παρασκευής ένα street style βγαλμένο από τους δρόμους του Λονδίνου.



O Θανάσης, συνδύασε Dsquared2 τζιν παντελόνι με απλό γκρι t-shirt, το αξεσουάρ του ήταν ένα vintage ρολόι με ταμπά λουράκι ενώ προτίμησε να φορέσει sneakers που είναι η τελευταία τάση της σεζόν. Bonus φυσικά το πλαγιομετωπικό χαμόγελο!


Συνεχίζω, με το modern classic της βραδιάς. Το αγόρι που ξέρει να δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες και να κάνει τη διαφορά.



Ο Διονύσης, μας εξέπληξε με το στιλ του καθώς, διάλεξε ένα κοτλέ πουκάμισο σε μπλέ σκούρο του οποίου τα μανίκια είχαν χρώμα μπορντό (doux points Dionisis)!!! 
Το πουκάμισο ταίριαζε απόλυτα με τα χρώματα του, ενώ διάλεξε ένα dirty τζιν για να ολοκληρώσει την εμφάνισή του!

Το επόμενο είναι ένα σοφιστικέ look από το πιο σοφιστικέ αγόρι της παρέας, που αγαπά να προκαλεί με την απλότητά του, χωρίς να φοβάται όμως να τολμήσει.


Ο Γιώργος, φόρεσε ένα chic καρό all time classic πουκάμισο, με ένα skinny παντελόνι σε αποχρώσεις του καφέ οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα του! Διάλεξε και αυτός sneakers για να ολοκληρώσει την εμφάνισή του ενώ το πότο ακόμα και την ώρα της φωτογράφισης δηλώνει ότι είναι πάντα μάχιμος. 

p.s: Χρόνια πολλά Γιώργο μου και από εδώ!

Το επόμενο αγόρι θα μπορούσε να περπατάει σε πασαρέλες του Armani αφού διαθέτει στυλ πασαρέλας χωρίς να προσπαθήσει καθόλου.


Σε αυτή την εμφάνιση παρατηρούμε ότι ο Παύλος ντύθηκε από κάτω προς τα πάνω
Τόλμησε (και τα κατάφερε) να συνδυάσει ένα δύσκολο αλλά πολύ στιλάτο παπούτσι, με γκρι παντελόνι και γαλάζιο, με μπλέ λεπτομέρειες, πουκάμισο πάντα στις αποχρώσεις του παπουτσιού

Αν αναρωτιέστε και εδώ για το ποτήρι, απλά ο Παύλος συγκατοικεί με το Γιώργο οπότε υιοθετούν ίδιες συνήθειες όπως φαίνεται.

Κλείνω με το "καρατζίτζί" της βραδιάς που μπορείτε να αντιγράψετε σε οποιαδήποτε έξοδό σας (έχουμε αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα)!



Ο Νίκος, φρόντισε να τονίσει το κλασικό ανδρικό στιλ του με μια extra chic πινελιά που μας άφησε όλους άφωνους... Το παιχνιδιάρικο σκούρο μπλέ γιλέκο, ταίριαζε άψογα με το υπόλοιπο outfit χαρίζοντας ένας sporty chic αποτέλεσμα. Μπράβο Νίκο!

Νομίζω ότι αυτά τα Αφαν Γκατέ (enfant gateaux) αγόρια, σας χάρισαν ένα πλούτο στιλιστικών ερεθισμάτων. Επιφυλάσσομαι για επόμενη εμφάνιση με μαγιό...

p.s. 2: Μπορείτε με ένα comment σας να αποφασίσετε εσείς για την καλύτερη εμφάνιση.

Ευχαριστούμε θερμά την φωτογράφο/στιλίστρια Maria P., για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

xoxo,
mariatha







7 σχόλια:

  1. ta therma sugxarhthria mou se olous,tous agapw,einai anupervlhtoi
    ws fwtografos k epitimo melos afagate pshfizw niko! ta filia mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά!!! δεν τίμησα τη φωτογράφο!θα διορθωθεί αμέσως!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panagari pianei to xeri su!!!!! psifizw thanasi k dionisi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Πανάγαρη πες μου ότι δεν έχεις φτιάξει λογαριασμό για να ψηφίζεις τον εαυτό σου...!!!

      Διαγραφή
  5. HAHAHAHHAHA ston ponto tha krithei to apotelesmaaa derbyyy

    ΑπάντησηΔιαγραφή